Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Lina - 20 mars 2011 22:07

Godkväll!


Här ligger jag i soffan hos min snubbe i gluttar lite smått på tv:n. Något som känns förbannat skönt och som inte alls var vanligt bara för några månader sen är att jag längre inte är drabbad av någon måndagsångest. Vilken befrielse att slippa allt det där! Och vad skönt när man också kommer underfund med att man har ordnat den delen så att jag faktiskt orkar och står ut med min vardag, och till och med kan bli glad av den.


Dessutom blir man ju, nordbo som man är, lycklig bara solen skiner numer! Och idag var en sån dag. Jag var dessutom och hälsade på hos mina föräldrar och vi satt på deras uteplats med cappucino och hallonpaj. Härligt! Dessutom spelade vi Finans också, tyvärr blev jag bankrutt bägge gångerna, haha!


Nåja, nu ska jag nog ställa mig och spola av mig i duschen lite grann och sedan krypa ner hos min gravölspackade älskling!


Imorgon börjar en ny kurs på min lärarutbildning: Pedagogik och utbildning. Själva kursen låter inte direkt skitroligt men det känns skönt att gå vidare till en ny kurs i alla fall! :)

Ovido - Quiz & Flashcards