Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Lina - 25 mars 2011 17:10

Våfflor, våfflor, våfflor... så gick jag också tänkte hela dagen. Tills jag köpte en påse lösviktsgodis samtidigt som jag köpte våffelingredisenser. 


Dock lyckades jag mosa mig proppmätt av det sliskigt goda innehållet i min nyinköpta godispåse redan på gångvägen hem från affärn.... så trots allt har jag fortfarande inte ätit några våfflor - och ärligt talat känner jag mig fortfarande kanske mätt av sockerbomben.


När jag kom hem gick jag ut på morsans hundar som jag är hundvakt åt i helgen eftersom de är på weekend i Budapest (mammas 50 års-present av sina syskon). Visst unnar jag henne detta men ärligt talat så tycker jag det är lite väl omständligt med dessa hundar som ligger och grinar i hallen. Dock är de mysiga de stunder de faktiskt sover nära intill. Däremot var de oroliga första natten så jag har sovit dåligt till idag och är riktigt seg. 


Jag gick och la mig i sängen när jag hade varit ute med dem. Så har jag kollat webbtv, Sofias Änglar. Och ack så jag grät vid det avsnittet om tjejen med två döttrar som ganksa nyligen mist sin man i leukemi. Otroligt tragiskt.


Undra om jag inte ska göra en till kopp med te och checka ett till avsnitt. 


Jag tog nämligen en break nyss för att skriva en skoluppgift och det är jag faktistk klar med, så nu tar jag fredagskväll for real. 


Ovido - Quiz & Flashcards