Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av Lina - 22 augusti 2011 10:45

Nu är det sista veckan på sommarn. Om en vecka börjar studerandet igen. Men, jag ska fortsätta smygplugga i förväg eftersom jag har köpt en bok till kursen. Den är dessutom på engelska så det tar hundra år för mig att förstå... Dessutom har jag beställt ännu fler böcker till kursen, men de kommer nog inte förrän slutet på denna vecka eller kanske t o m under nästa.


Förmodligen ser min sista vecka ut såhär:

Idag: Städa, få supporten till jobbets webshop att rätta till alla problem och läsa lite kurslitteratur.

Imorgon: Gå upp klockan åtta för att vara beredd att haffa en eventuell "bums-lägenhet", träna på förmiddagen och sen läsa kurslitteratur.

Onsdag: Sova ut och ha en ledig-dag men eventuellt läsa lite kurslitteratur.

Torsdag: Återigen gå upp klockan åtta och vara beredd på bums-lägenhet, träna på förmiddagen, åka till min lägenhet och hämta post (hoppas jag fått någon mer info från Universitetet så jag vet mitt schema, väntar på att veta vilken grupp jag tillhör).

Fredag: Jobb 10-19

Lördag: Jobb ca 10-17

Söndag: Jobb ca 11-16


Får väl se hur det blir. Jag har faktiskt lite oro i magen över denna termin. Jag tror den blir tung! Och det är ett ämne jag gillar men dessvärre tror jag det roliga kan försvinna lite eftersom all stress med att man måste jobba också... vi får väl se hur det blir. På något sätt får vi ihop det. Nu precis i början måste jag åka iväg på begravning också. Dels en jobbig sak rent emotionellt men dels även ett dumt avbrott precis mitt i viktiga seminarier och föreläsningar....


Ovido - Quiz & Flashcards