Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Lina - 25 augusti 2011 09:42

Det finns så jädra mycket fina träningskläder! Och visst är det roligare att träna om man känner sig lite snygg? Absolut!


Tyvärr får jag nog inte känna mig såå snygg för jag har inte ekonomin till att köpa alla dessa märkesträningskläder. För det första brukar jag pröjsa typ en hundring för en sport-bh och det funkar (har köpt på typ Ellos) för jag har inte så stor byst. Sedan brukar jag fynda träningsbyxor för ungefär 100 spänn på barnavdelningen (jag är 1,56 m), men det gör inte så mycket för jag vill bara ha svarta enkla. Skor brukar jag lyckas fynda också, även ofta på barnavdelningen (har storlek 35-36). De jag har ni är ett par Reebok som jag fyndade på Reebok Outlet i Löttort, Öland, 150 kr! Tyvärr är jag väl lite dum när det gäller skorna, för jag skiter i om det är för träning eller för fritid eller för löpning, så egentligen har jag kanske lite fel stöd i skorna, menmen... Ett knäskydd är nu dock ett måste, och en ny sport-bh också...


Nog med text, checka in lite snyggt jag hittade på Sportamore.se:

                   

Av Lina - 25 augusti 2011 08:28

Jag har börjat läsa lite kurslitteratur ju. Och nu har jag inte bara tragglat med den jobbiga engelskan i en medeltidshistoria-bok utan även en bok om källkritik kan man nog säga. Jädrigt intressant! 


Eftersom jag läser historia är det viktigt att hela tiden bedöma sina källor och värdera dem. Granska de helt enkelt! Men, helt enkelt är det inte.... Jag har läst inledningen och känner mig riktigt inspirerad. Det känns tufft men det känns coolt. När man är en del av universitetet förvärvar man inte gammal kunskap utan man forskar fram nya. 


Jag blir till och med så inspirerad av denna bok att jag börjar ställa mig fråga:

Ska jag bli lärare eller är det historiker jag ska bli?

Men, jag vet inte riktigt vad man får för jobb med lön som historiker, känns så smalt, därför jag aldrig funderat vidare på det.


Det är denna bok jag läser nu i alla fall:

 
Gabriela B. Larsson (red.), Forma historia, Studentlitteratur, 2002  

Ovido - Quiz & Flashcards